Întâlnire de suflet cu tinerii din liceul ,,M. Eminescu”, or. Ungheni

,,Dragi tineri, libertatea, ca și iubirea, nu răspunde la întrebarea „Ce?”, ci la întrebarea „Cine?”. Iar răspunsul este Hristos!” Pr. Constantin Necula.

Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în data de 10 aprilie, 2019, Protoiereul Nicolai Boian, clericul catedralei episcopale ,,Sf. Alexandru Nevschi” din or. Ungheni, a avut o întîlnire de suflet cu tinerii liceeni din orașul Ungheni.
Astfel, cu bunăvoință Direcției Liceului, Dl Petru Langa, în ziua de miercuri, cîteva clase mari, au fost spectatori în sala festivă a liceului ,,Mihai Eminescu”, din or. Ungheni, la o prezentare pe tema: ,,Cum ne sunt gândurile așa ne este și viața!” Discursul a fost cît se poate de pragmatic, așa încît tinerii să înțeleagă că, Dumnezeu nu este obstacol pentru nimeni, în realizările propuse, dar mai mult, trebuie să ne fie Cel mai bun Prieten.
La această întîlnire de mult folos, au fost prezenți în jur de 100 de tineri.
O bucurie mare a fost, la sfârșitul prezentării, atunci când tinerii au manifestat recunoștință și au confirmat că sfaturile le vor fi utile.
A simți că ești de folos pentru apropiații tăi, face parte din calea către adevărata fericire!
Mai multe sfaturi multilaterale, pentru o viață cumpătată, pentru liniște și succes în viața de zi cu zi, puteți citi și pe blogul protoiereului Nicolai Boian, www.ucenic.info.

Aducem sincere mulțumiri, Direcției Liceului, tuturor organizatorilor și celor care au participat!