Întâlnire de suflet cu tinerii din liceul ,,Gh. Asachi”, or. Ungheni

,,Dragi tineri, stați lângă Hristos, aceasta este libertatea! Să învățați că sunteți apa cea vie din Biserică, luând din tot ceea ce înseamnă Biserica. A fi ortodox nu e un handicap, nu e o rușine, nu e o dezicere! Și luați note bune la fizică, la mate, la chimie, arătați că puteți! ” Pr. Constantin Necula.

Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în data de 11 aprilie, 2019, Protoiereul Nicolai Boian, clericul catedralei episcopale ,,Sf. Alexandru Nevschi” din or. Ungheni, a avut o întîlnire de suflet cu tinerii liceeni din orașul Ungheni.
Astfel, cu bunăvoință Direcției Liceului, Dl Gheorghe Primac, în ziua de joi, mai multe clase din liceul ,,Gh. Asachi”, din or. Ungheni, au participat la o prezentare pe tema: ,,Cum ne sunt gândurile așa ne este și viața!” Discursul a fost cît se poate de pragmatic, așa încît tinerii să înțeleagă că, Dumnezeu nu este obstacol pentru nimeni, Dumnezeu ,,îl poate încurca” doar pe cel care dorește să facă păcatul, iar pe cel care dorește să facă binele, îl ajută în mod minunat!
La această întîlnire de mult folos, au fost prezenți în jur de 150 de tineri.
Suntem siguri că informația pusă la inimile tinerilor, le vor fi de folos!
,,Totul în viața noastră, pornește de la cîrma minții!”

Mai multe sfaturi multilaterale, pentru o viață cumpătată, pentru liniște și succes în viața de zi cu zi, puteți citi și pe blogul protoiereului Nicolai Boian, www.ucenic.info.

Aducem sincere mulțumiri Direcției Liceului, tuturor organizatorilor și celor care au participat!