INEDIT: Mișcarea pentru Apărarea și Promovarea Fecioriei și-a lansat un nou site

Mișcarea pentru Apărarea și Promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale și-a lansat o nouă pagină web – află care sunt obiectivele Miscării

CHIȘINĂU, 2 iul — SputnikCezar Salagor. În Republica Moldova a fost lansată oficial pagina ”Mișcării pentru Apărarea și Promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale” — www.familiafericita.info, despre asta a scris părintele Nicolai Boian pe pagina sa de Facebook.

Solicitat de Sputnik Moldova, Părintele Nicolae a povestit care sunt obiectivele Mișcării pentru Apărarea și Promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale.

”În secolul informației, scopul nostru este de a apăra, inclusiv în mediul virtual, instituția familiei. Chiar dacă ne aflăm în secolul XXI, cum invocă unii gratuit, dorim să încurajăm tinerii să-și păstreze nevinovăţia şi curăţenia trupească. Vrem să arătăm că există mii de tineri, băieți și fete, care-și păstrează fecioria până la căsătorie. De asemenea, vrem să-i încurajăm și pe cei care au început viața sexuală să nu mai repete această greșeală și să-și întemeieze familii fericite”, ne-a mărturisit părintele Boian.

Părintele Nicolae a ținut să precizeze că deși Episcopul Petru a binecuvântat crearea paginii web, totuși, ”pe internet nu se roagă, nu se împărtășește și nu sunt oficiate Tainele Bisericii”. Astfel tinerii sunt încurajați să vină duminicile la biserică pentru a participa la Sfânta Liturghie.

Sursa: https://sputnik.md/religion/20170702/13384120/inedit-miscarea-pentru-apararea-si-promovarea-fecioriei-lansat-pagina-web.html