Sfințirea Centrului de Plasament temporar pentru copii în situații de risc „BRÎNDUȘA”

Cu binecuvintarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, pe data de 19 decembrie 2016, cînd se sărbătorește Sf. Ierarh Nicolae, parohul bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din sat. Buțeni, r. Hîncești, preotul Vasile PREPELIȚĂ a fost invitat la Centru de plasament pentru copii în situații de risc „BRÎNBUȘA” din or. Hîncești care își sărbătorește hramul centrului pentru a-l sfinți.

La eveniment au fost prezenți tot colectivul pedagogic în frunte cu directoarea centrului d-na Larisa DRAGOMIR și toți copiii. Părintele a adus în dar cum se cuvine de sarbatoarea Sf. Ierarh NIcolae ghetuțe pline cu dulciuri și bomboane ca să știe și copii tradițiile frumoase ale poporului nostru și a lumii întregi de Sf. Nicolae.

Pe lîngă acestea frumoase daruri a  mai fost donat și un detergent de 6,5 kg pentru treburile casnice de către o creștină de buna credință. Parintele a felicitat din suflet pe toți cei prezenți cu hramul Centrului și sfințirea lui. S-a încununat sfințirea cu o masă de sărbătoare.