Act de caritate la Ungheni

Joi, 22 martie 2018, cînd Biserica Ortodoxă prăznuieşte pe Sfinții 40 de Mucenici care au pătimit în Iezerul Sevastiei, cu binecuvîntarea Presfințitului Petru Episcop de Ungheni şi Nisporeni, parohul Bisericii ,,Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil” din satul Buşila, Preot Vitali Nichiforeac, cu suportul şi ajutorul enoriaşilor din sat a organizat şi a adus o mare bucurie pentru cei care se află la Centrul de Asistență Socială a Familiei şi Copilului ,,CREDO” care se află pe str. George Meniuc 8, din mun. Ungheni.

Domnul Constantin Stratulat care este Director executiv la Asociația de Educație Civica ,,Viitorul Începe Azi„, a adus sincere mulțumiri în numele tuturor celor ce se află în această instituție exprimîndu-şi bucuria sinceră pe care a avut-o astăzi menționînd că este pentru prima dată în Instituție cînd se face aşa un mare ajutor pe care la primit astăzi din partea  credincioşilor din satul Buşila. Totodată domnul director a mulțumit tuturor celor ce au contribuit la această jertfă nemaipomenită.

Dat fiind faptul că ne aflăm în perioada Postului Mare am socotit de cuviință că ar fi bine să aducem un strop de bucurie pentru cei mai trişti ca noi. Este de menționat faptul că credincioşii satului Buşila fiind îndemnați de preotul paroh au contribuit cu diferite ajutoare pentru cei ce se află în această instituție fie cu bucate, conserve, produse alimentare, hăinuțe pentru copii etc.

Nădăjduim la Bunul Dumnezeu ca pe viitor să avem o colaborare fructuoasă cu Instituția dată şi să aducem bucurie pe fața fiecărui membru din Instituția dată.