Zi de Bucurie și Comuniune Duhovnicească pentru elevii Colegiului Naţional al Poliţiei de Frontieră din oraşul Ungheni

Recent în ziua de miercuri, 14 decembrie 2016, în această perioadă de urcuş duhovnicesc spre Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, cu binecuvântarea şi la iniţiativa Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, Preşedintele Departamentului Eparhial, Activitate Pastorală în Ministerul Apărării, Diaconul Victor ROTARI, în colaborare cu directorul Colegiului Naţional al Poliţiei de Frontieră Dn Veaceaslav BABALICI, a organizat încă, pentru 45 elevi ai instituţiei sus numite o adevărată bucurie sufletească. Amintim că săptămîna trecută 65 elevi ai instituției sus numite au fost împătășiți deja cu Sfintele Taine.

Astfel astăzi, 45 elevi ai Colegiului Naţional al Poliţiei de Frontieră au fost mărturisiţi şi împărtăşiţi de soborul de preoţi şi diaconi ai Catedralei Episcopale ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” cu Sfintele şi Dumnezeieştile Taine.

Tinerii au participat la Slujba Ceasurilor, Rugăciunile pentru mărturisire, acatistul în cinstea Iconei făcătoare de minuni de la Hîrbovăț şi Sfînta Liturghie oficiată de Membrul Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală în MAI, Protoiereul Simion CULEAC. Pentru  aceşti tineri această zi a fost una plină de folos duhovnicesc.