Colegiul Naţional al Poliţiei de Frontieră cu noi absolvenţi

În ziua de sîmbătă, 1 iulie 2017, începând cu ora 9:00 în piața primăriei municipiului Ungheni, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de studii medii de specialitate absolvenților Colegiului Național al Poliției de Frontieră, promoția a IX-a 2017. Evenimentul s-a desfășurat în prezența şefului departamentului Poliţiei de Frontieră, Dn Fredolin LECARI, directorului Colegiului Național al Poliției de Frontieră, Dn Veaceaslav BABALICI, cadrului didactic al Colegiului, reprezentanților administrației publice locale, și nu în ultimul rând părinții, rudele și prietenii absolvenților, care le-au fost alături.
Tinerii polițiști de frontieră, 75 de băieți și 24 de fete, cu mândrie și-au luat diplomele de absolvire și cu încredere au rostit cuvintele sacre ”Servesc Republica Moldova”, iar fețe bisericești au oficiat o slujbă de binecuvântare pentru ca activitatea acestora să fie cu izbândă și cu rezultate frumoase.
La festivitate au fost prezenți cu binecuvântarea Preafințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Secretarul Eparhial, Protoiereul Vadim COROSTINSCHI și Protodiaconul Victor ROTARI, Președintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală în Ministerul Apărării.
Acest moment a fost marcat pentru cei 99 absolvenți promoţia IX-a prin însemnătatea sa, elevii devenind polițiști de frontieră cu abilități în domeniu prin efortul depus pe parcursul studiilor.