Adunarea Generală a Sectorului Sinodal Activitate Socială ediția a IX-a

Marți, 12 noiembrie 2019, Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, reprezentantul Episcopiei noastre, Protodiaconul Victor ROTARI, vicepreședinte al Sectorului Eparhial, Activitate Socială și Caritate a luat parte la deschiderea adunării generale a Sectorului Patriarhal, Activitate Socială și Caritate, ediția a IX-a.

Deschiderea adunării generale a Sectorului Patriarhal, Activitate Socială și Caritate, ediția a IX-a, a demarat cu Sfânta și Dumnezeeasca Liturghie oficiată în Catedrala Patriarhală „Hristos Mântuitorul” or. Moscova, de către un sobor de Ierarhi în frunte cu Preasfințitul PANTELIMON, Episcop de Orehovo-Zuevsc.

A urmat sesiunea plenară a Adunării Generale a Sectorului Sinodal, Activitate Socială şi Caritate, ediţia a IX-a, în Sala Sinoadelor din subsolul Catedralei, după care toti participanții s-au deplasat la Hotelul Salyut, unde au avut o discuție cu Preasfințitul PANTELIMON, Episcop de Orehovo-Zuevsc, pe tema: „Organizarea vieții parohiale – temelie a dezvoltării asistenței sociale„.